Es Despertar | La Finca
Es Despertar es un allotjament turístic amb encant, ben cuidat, amb una bona oferta d’oci per a tots els públics i tots els serveis necessaris per gaudir d’una bona estada. A més, Es Despertar és un espai actiu, en moviment, com la mateixa natura, on trobaràs diferents sales polivalents per celebrar tot tipus d’activitats lúdiques, esportives, culturals i oci en general.
Casa rural, turisme rural, turismo rural, enoturismo, turismo lleida
15
page-template-default,page,page-id-15,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
la_finca_es_despertar

Es Despertar  està emplaçat en un terreny de 6.500 m2, situat a l’entrada del petit poble de Nalec, al sud de la comarca de l’Urgell i al ben mig de la Vall del Corb. Consta d’una casa principal rodejada d’ametllers i oliveres entre altres arbres fruiters; un parc infantil de fusta natural amb llit elàstic; un magatzem de 150 m2 dividit en una sala de 60 m2, totalment condicionada per activitats artístic-culturals, i un garatge de 90 m2.

La nova piscina privada de fusta de 5 metres por 3 metres de aigua de sal, sense clor, ja està montada. Totalment higiénica i molt més natural per la pell i els ulls. Està ubicada just damunt de la barbacoa amb terrassa pavimentada i més de 40 m2 de gespa.