Es Despertar | Report RETIR DE IOGA – TARDOR 2019
Es Despertar es un allotjament turístic amb encant, ben cuidat, amb una bona oferta d’oci per a tots els públics i tots els serveis necessaris per gaudir d’una bona estada. A més, Es Despertar és un espai actiu, en moviment, com la mateixa natura, on trobaràs diferents sales polivalents per celebrar tot tipus d’activitats lúdiques, esportives, culturals i oci en general.
Casa rural, turisme rural, turismo rural, enoturismo, turismo lleida
16381
post-template-default,single,single-post,postid-16381,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

31 Oct Report RETIR DE IOGA – TARDOR 2019

Retir de Tardor a Es Despertar, dies 04 , 05, 06 d’Octubre de 2019

Es Despertar molt feliç.

Aquest cap de setmana ens hem endinsat en la tardor de Es Despertar. Hem meditat, passejat en silenci, practicat ioga dinàmic, hem externalitzat la nostra energia ballant  Bollywood amb la Silvia Carrera (ens ho hem passat pipa!!) i hem disfrutat de la cuina macrobiòtica-vegetariana de l’Angels, com sempre….Ha estat tot molt interessant i enriquidor!! Moltíssimes gràcies a tots els que heu col.laborat, i  molts agraïts a tots els que heu vengut confiant en nosaltres!! Ha estat UNA EXPERIÈNCIA FANTÀSTICA!!!

Per més informació truqueu al 609652588 (Cristina)