Es Despertar | Report RETIR DE IOGA – TARDOR 2018
Es Despertar es un allotjament turístic amb encant, ben cuidat, amb una bona oferta d’oci per a tots els públics i tots els serveis necessaris per gaudir d’una bona estada. A més, Es Despertar és un espai actiu, en moviment, com la mateixa natura, on trobaràs diferents sales polivalents per celebrar tot tipus d’activitats lúdiques, esportives, culturals i oci en general.
Casa rural, turisme rural, turismo rural, enoturismo, turismo lleida
16230
post-template-default,single,single-post,postid-16230,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

24 Jan Report RETIR DE IOGA – TARDOR 2018

Retir de Tardor a Es Despertar, dies 26, 27, 28 d’Octubre

Es Despertar molt feliç.

Aquest cap de setmana ens hem endinsat en la tardor de Es Despertar. Hem meditat, passejat en silenci, practicat ioga dinàmic, hem descobert el Shiatsu i l’astrologia psicològica i hem disfrutat de la cuina macrobiòtica-vegetariana de l’Angels, com sempre….Ha estat tot molt interessant i enriquidor!! Moltíssimes gràcies a tots els que heu col.laborat, com la Txus i la Ruth, mil gràcies a la Maite per creure en Es Despertar organitzant tot el “tinglado” i molts agraïts a tots els que vau venir confiant en nosaltres!! Ha estat UNA EXPERIÈNCIA FANTÀSTICA!!!

Per més informació truqueu al 609652588 (Cristina)