Es Despertar | Tastasons 2017
Es Despertar es un allotjament turístic amb encant, ben cuidat, amb una bona oferta d’oci per a tots els públics i tots els serveis necessaris per gaudir d’una bona estada. A més, Es Despertar és un espai actiu, en moviment, com la mateixa natura, on trobaràs diferents sales polivalents per celebrar tot tipus d’activitats lúdiques, esportives, culturals i oci en general.
Casa rural, turisme rural, turismo rural, enoturismo, turismo lleida
15680
post-template-default,single,single-post,postid-15680,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

05 Jun Tastasons 2017

 

 

Festival Tastasons

Preixana es prepara per la 4a edició del festival Tastasons que marida música i gastronomia. L’Ajuntament de Preixana i el Mercat de Prop organitzen per a aquest estiu la quarta edició del festival Tastasons, un programa destinat al públic familiar farcit de propostes que combinen concerts i tastos de productes de proximitat en diferents espais del poble. Els dies 23 de juny i 9 i 29 de juliol hi haurà diferents propostes musicals acompanyades d’una gran varietat d’aliments i productes de la zona, tot maridat amb escumosos, vins i sidra produïts a la zona.

 

 

Per més informació consulteu la web aquí.